Go to Top

COVID garancija – prihodnost v storitvenih panogah?

COVID garancija skupaj s snežno garancijo? Covid garancija predstavlja novost pri nakupu individualnih ali družinskih smučarskih kart za Krvavec! Bodo tudi ostale storitvene panoge za preživetje sledile tej prodajni potezi?

Informativni izračun plače

Podjetje Data d.o.o. izvaja brezplačen webinar »Ukrepi delodajalcev v času koronavirusa«. Na brezplačnem webinarju vam predstavimo ukrepe delodajalcev za zajezitev epidemije. Zaradi postopnega in večkratnega sprejemanja različnih ukrepov je namreč med delodajalci veliko zmede, saj ti ne vedo, kje stojijo. Naš brezplačni webinar vam tako pomaga razvozlati posledice ukrepov za vašo organizacijo. Prijave zbiramo na povezavi. Preglejte tudi ostalo ponudbo naših izobraževanj in nam pišite na data@data.si.

Obveznosti delodajalcev od A do Ž

Smučarka ponudba v letošnjem letu nepredvidljiva

Napovedano je, da se bodo do konca tedna pobelili vrhovi gora. Zimsko smučanje tako ni več tako dolgo stran. A zaradi koronavirusa je težko predvidevati, kako bo izgledala smučarska ponudba v letošnjem letu. Zato so se ponudniki rekreativnih storitev že pričeli prilagajati – uvedli so COVID garancijo. Se nam COVID garancija obeta za vse vrste turističnih ponudb?

Potrebujete pomoč pri izdelavi poslovnega načrta?

COVID garancija na smučišču Krvavec?

COVID garancija negotovim kupcem daje dodatni razlog za nakup in nivo zaščite pred situacijo, ko smučarske karte ne bi mogli popolnoma izkoristiti.

Potrebujete računovodsko svetovanje?

Sabina Dimnik, DataSabina Dimnik, Data

Sezonska vozovnica se tako šteje za izkoriščeno le, če smučišče Krvavec obratuje 100 dni. V primeru da je obratovanje smučišča krajše, se sorazmerni delež sezonske vozovnice v višini enega odstotka vrednosti vozovnice za vsak dan predčasnega zaprtja smučišča povrne v roku 15 dni od zaprtja.

UKREPI DELODAJALCA V ČASU KORONAVIRUSA

Ne le COVID garancija – pomembna je tudi pestrost ponudbe!

Navkljub enakim cenam so za večje zanimanje uvedli tudi družinske pakete, da bi z njimi popestrili ponudbo. Poleg tega bodo gostom predstavili smučarsko progo, ki je bila letos v aprilu prvič odprta – a le za kratek čas.

Pravni nasvet

RTC Krvavec si prizadeva, da bi bilo omogočeno podaljšano koriščenje letošnjih turističnih bonov do konca zimske smučarske sezone – torej v letu 2021. Za to si prizadevajo zaradi relativno dobre poletne sezone in pestrosti njihove ponudbe – od pustolovščin in pohodov, adrenalinskih spustov, bike parka in nenazadnje tudi porok. A vse to še vedno lahko postavijo pod vprašaj morebitni bodoči COVID ukrepi!

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja