Go to Top

Cars&Coffee: Ste ljubitelji prestižnih avtomobilov?

Cars&Coffee je vodilna italijanska blagovna znamka za organizacijo avtomobilskih dogodkov, ki združuje zbiralce sodobnih športnih avtomobilov in prestižnih starodobnikov. Letos bo druženje lastnikov prestižnih avtomobilov tudi v Piranu. In sicer 25. junija.

izobraževanje

Potni nalogi

Veste, kako napisati potni nalog?

Več informacij

Cars&Coffee prireja ekskluzivne dogodke z namenom deliti strast do prestižnih avtomobilov, s poudarkom na socializaciji med udeleženci v kombinaciji z raziskovanjem zgodovine in pokrajine gostujoče države. Dogodke Cars&Coffee dobro poznajo že v številnih evropskih državah, denimo v Italiji, Švici, Monacu, Portugalski, Nemčiji, Belgiji, Grčiji, Norveški in Poljski.

Cars&CoffeeDogodek Cars&Coffee prvič tudi v Sloveniji

Letos bo dogodek Cars&Coffee prvič organiziran tudi v Sloveniji, in sicer 25. junija ob 16. uri v Piranu. Lastniki prestižnih avtomobilov se bodo v nedeljskih popoldanskih urah pripeljali v Piran, kjer bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji jeklenih konjičkov. Luksuzni avtomobili iz vse Evrope bodo namreč razstavljeni na ogled kar dve uri. V sproščenem morskem vzdušju si bo torej mogoče ogledati ekskluzivne športne avtomobile in starodobnike.

Lastniki prestižnih avtomobilov se lahko pridružijo karavani s prijavo na tej povezavi.

Cars&Coffee je edinstven dogodek, njegovi začetki pa segajo v leto 2006, ko se je iz ZDA razširil kot globalni fenomen. Los Angelesu in Chicagu na drugem koncu legendarne Route 66, so sledili New York, Evropa, Oceanija in Savdska Arabija, mednarodna mreža pa se iz leta v leto še širi. Leta 2012 je bil dogodek prvič predstavljen v sosedski Italiji, kjer priredijo tudi do 5 dogodkov letno.

Prijava na izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja