Go to Top

Finančna uprava- FURS zaenkrat še odprt!

Finančna uprava republike Slovenije (FURS), je navkljub omejevalnim ukrepom še odprta. Sprejeti pa so določeni ukrepi poslovanja z zavezanci! V času,  ko je Finančna uprava še odprta, morate pri poslovanju upoštevati ta navodila! FURS je tako še vedno dosegljiv!

Ste lastnik podjetja in vam je upadel promet? Se bojite, da bo do tega prišlo? V pravni službi DATA vam pomagamo pri pridobitvi državnih pomoči! Pišite nam na data@data.si .

 

Pri podjetju Data d.o.o. lahko dobite vse kar potrebujete pravnega v zvezi z delovno-pravnimi sporazumi in davčnih svetovanj!

Pri podjetju že vrsto let služimo samostojnim podjetnikom, podjetnikom in podjetjem tako s strokovnimi svetovanji glede zakonodaje ali davčnih ugodnosti, kot tudi pravilne uveljavitve določenih pravnih dejanj!

Potrebujete nasvet s področja delovnega prava? Pošljite povpraševanje!

Manja Veličkovič, univ. dipl. prav., DataManja Veličkovič, univ. dipl. prav., Data

Pišite nam na data@data.si za posvet ali izdelavo ponudbe!

 

Finančna uprav poziva k čim večji oddaji elektronskih vlog!

FURS poziva vse zavezance k oddaji vseh vlog, ugovorov, pritožb in drugih obrazcev po elektronski poti. Tako preko e-Davkov ali mobilne aplikacije. Tudi na vprašanja je Finančna uprava dosegljiva preko elektronske pošte ali telefona.

Vloge in obrazce je mogoče odložiti v predalnik pred vhodi v prostore posameznih uradov.

 

Če se le da, ne tratite časa uslužbencem Finančnega urada. Najprej vprašajte svoj računovodski servis!

Pri podjetju Data d.o.o. tudi v času izrednih ukrepov in zaključnih bilanc, računovodski strokovnjaki odgovarjajo na vprašanja strank in jih napotijo k oddaji primerih obrazcev – v večji meri kar preko spleta!

Predstavljajte si, kako je lažje izvedeti natančno kaj morate storiti na Finančnem uradu in to tudi opravite v koraku ali dveh (elektronsko), brez nepotrebnega tekanja od okenca do okenca. Povprašajte po ponudbi računovodskih storitev podjetja Data d.o.o.!

Informativni izračun dohodnine

Finančna uprava dovoljuje osebno oddajo le nujne dokumentacije!

Oddaja nujne dokumentacije, kot je oddaja originalov pogodb, notarskih zapisov ipd., je možna tudi osebno pri izpostavah uprave. Vstop je mogoč na vložišču finančnega urada, pri tem pa je potrebno v stavbo vstopati posamezno. Uslužbencu na vhodu obrazložite nujnost osebne predložitve.

 

Osebnih prevzemov papirne dokumentacije ne bo!

Papirno dokumentacijo bo Finančna uprava do nadaljnjega odpošiljala samo po pošti. Osebnih prevzemov ne bo mogoče opraviti!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja