Go to Top

Pravno svetovanje za podjetnike in podjetja – DATA ponuja mnogo in še več!

Pravno svetovanje za podjetnike in podjetja je zgolj ena od oblik strokovne in vrhunske podpore, ki jo nudimo v podjetju DATA. Pri svojem delu dosegamo nadpovprečne rezultate že 28 let. V odlični kadrovski zasedbi nudimo pretežno pomoč iz področij delovnega, obligacijskega in gospodarskega prava. Naše svetovalno delo pa prilagodimo glede na pravno področje, kjer naše stranke izrazijo potrebo.

V DATA nudimo pravno svetovanje za podjetnike in podjetja!

Potrebujete nasvet s področja delovnega prava? Pošljite povpraševanje!

Anja Gašperlin, univ. dipl. prav., DataAnja Gašperlin, univ. dipl. prav., Data

S tem, ko rezervirate termin za izvedbo svetovalne ure, boste sprejeli prave odločitve za vaše podjetje. Posledično bo postalo vaše poslovanje tudi kakovostnejše. Zlasti pa bolj konkurenčno in usmerjeno v razvoj. Zato ne čakajte na pravi čas, saj je morda konkurenca že dobršni korak pred vami. Da bi jo uspeli dohiteti, nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 600 15 30 ali pišite na elektronski naslov data@data.si. S tem, ko stopite v stik z našimi pravniki, ste že na poti, da jo prehitite!

Pravno svetovanje za podjetnike je zgolj ena izmed storitev – preverite tudi našo ostalo ponudbo!

Čeprav slovimo po tem, da omogočamo hitro pravno svetovanje za podjetnike in podjetja, to še zdaleč ni vse. Z našimi pravnimi strokovnjaki se imate vsakdan med 8.30 in 16.00 ure možnost osebno posvetovati okoli ustanovitve podjetij, davkov, financ, vodenja računovodstva in kadrovskih vprašanj. Istočasno pa ponujamo tudi pravno svetovanje za podjetnike in podjetja, ki izražajo tendence po vstopih na tuje trge. Ravno tako nudimo strokovne nasvete okoli nadgradnje marketinga, spletnih nastopov in vzpostavitve virtualne pisarne.

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

Na nas se lahko obrnete tudi za izvajanje računovodstva, tako enostavnega kot tudi dvostavnega. Pri čimer vam omogočamo tudi strokovne posvete okoli računovodskih informacij. Hkrati pa zagotavljamo tudi uspešno vodenje knjigovodstva za normirance.

pravninasvet_pravnosvetovanje

Organiziramo tudi številna podjetniška izobraževanja…

Da je pravno svetovanje za podjetnike in podjetja le eno izmed področij za katera smo specializirani, nakazuje to, da že vrsto let organiziramo tudi številna izobraževanja. Njihove vsebine so zapolnjene s podjetništvom, v smislu, kako zagnati podjetje in izboljšati njegovo poslovanje. Smo tudi strokovnjaki za pravno svetovanje za podjetnike in podjetja, ki se srečujejo s pridobivanjem sredstev iz razpisov. Tako se lahko posvetujete z nami okoli aktualnih razpisov tako domačih kot tudi na ravni EU. Istočasno pa s pripravo projektov in ustrezne dokumentacije. Navsezadnje vam pomagamo tudi pri oblikovanju poslovnega načrta, ki predstavlja temeljni dokument za ustanovitev vsakega podjetja.

Pogosto opažamo, da so gospodarski subjekti ranljivi na področju prava. Velikokrat nimajo časa za zbiranje informacije in preučevanje gradiva o zakonskih predpisih, ki jim mora podjetje slediti in jih dosledno izpolnjevati. Temu namensko smo tukaj pravniki DATA, ki poleg preostalih podjetniških storitev, nudimo tudi pravno svetovanje za podjetnike in podjetja. Tako boste z našo pomočjo razbremenjeni dodatnih skrbi, kar vam bo omogočilo, da se povsem posvetite svojemu poslu.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja