Go to Top

Idealna spletna trgovina z nakitom

Spletna trgovina z nakitom je lahko zanimiv način, kako zaslužiti dodaten denar preko spleta in kar je najboljše – spletna trgovina z nakitom vam omogoča, da prodajate lastne izdelke, izdelke prijateljev ali unikatne izdelke, ki jih najdete na potovanjih ali pa kje drugje.

Vaša spletna trgovina z nakitom lahko prodaja izdelke v državi, kjer živite ali pa tudi v drugih državah. O tem kakšni so pogoji za prodajo na območju Republike Slovenije le povprašajte našega davčnega strokovnjaka za uspešen vstop na slovenski in druge tuje trge.

Informativni izračun plače

REGISTRACIJA  DEJAVNOSTI KOT JE SPLETNA TRGOVINA Z NAKITOM

Za opravljanje katerekoli dejavnosti je potrebno registrirati primerno pravno-organizacijsko obliko. Tako lahko izberete kot registracijo obliko bodisi s.p. ali d.o.o., ti dve obliki omogočata največ svobode pri opravljanju raznovrstnih dejavnosti.

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

Za registracijo za vas primerne oblike nas lahko pokličete za prost termin, kajti pri nas je postopek registracije brezplačen. Ob registraciji ne pozabite omeniti s katero dejavnostjo se boste ukvarjali in le dodajte dejavnost »Trgovina na drobno po pošti ali po internetu« (SKD 47.910).

POTROŠNIKI IMAJO RADI ZGODBO, KI STOJI ZA IZDELKOM…

Najboljši predavatelji Vam lahko povedo, da je zgodbica ali opis vaše osebne situacije povod kateregakoli uspešnega poslovnega nastopa. Enako velja za prodajo izdelkov – kupci imajo radi neko osnovno zgodbo oz. nekaj kar jih poveže z vami na osebnem nivoju.

Potrebujete zanesljivo računovodstvo

Marina Arh, DataMarina Arh, Data

Ljudje si radi zapomnijo kakšen občutek ste jim pričarali in ne gole informacije, ki ste jih pri prodaji posredovali. Splet je poln idej kako to storiti in raziščite ga- najdite svojo zgodbo, ki Vas bo povezala s kupci. Tudi spletna trgovina z nakitom ima lahko svojo zanimivo zgodbo.

PROMOVIRAJTE SVOJE IZDELKE

V današnjem času uporabite socialne medije ter jih uporabite za promocijo svojega izdelka. Instagram, Facebook, Twitter, Redit, Snapchat so le nekateri izmed njih in vsak od njih deluje na drugačen način; vsak izmed njih poudarja druge vrsto »družbenega«. Pri izbiri socialnih medijev je najpomembnejše izbira pravega medija in primerno zastavljena strategija. Torej, ko bo vaša spletna trgovina z nakitom postavljena, najdite svojo ciljno skupino in jo promovirajte po kanalih, kjer se nahaja.

Pravni nasvet

Tudi načini uporabe teh medijev lahko prinese drugačne rezultate. Konec je časov, ko ste potrebovali tržnega strokovnjaka za pripravo oglaševalsko kampanje – sedaj jo lahko izdelate sami iz domačega naslonjača. Spletna trgovina z nakitom je tako lahko hitro opremljena tudi s spletnimi oglasi.

Spletna trgovina z nakitom je torej lahko idealna priložnost za dodaten zaslužek, ki se lahko preveli v pravi posel.

NISTE ŠE PREPRIČANI KAKO VODITI RAČUNOVODSTVO?… ZAUPAJTE NAM!

Smo desna roka podjetnikom na njihovi podjetniški poti – bodisi začetnikom bodisi že bolj izkušenim. Nudimo računovodske storitve ter ostala svetovanja s področja prava, davkov, delovnih dovoljenj in drugo, s čimer se podjetniki morebiti srečajo v svojem aktivnem obdobju. Ne izgubljajte časa z iskanjem pravnih virov in se obrnite na tiste, ki se s tem strokovno ukvarjajo!

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja