Go to Top

Predstavitev na sejmu MOS

Predstavitev na sejmu je za nova podjetja pogosto dober način za predstavitev javnosti in pridobivanje strank. Žal stroški mnogim tega ne omogočajo. Vendar imate zdaj priložnost za brezplačno predstavitev na Mednarodnem obrtnem sejmu (MOS), ki bo od 11. do 16. septembra v Celju.

predstavitev na sejmuPredstavitev na sejmu brez prijavnih stroškov je možna po zaslugi družbe Celjski sejem. Mlade podjetnice in podjetnike namreč vabijo k prijavi na natečaj MOSovi podjetni talenti 2018. Prijave zbirajo do 16. julija. Sejem je eden od načinov, kako se podjetje lahko predstavi javnosti in si ogleda konkurenčno ponudbo. Predvsem manjša in mlajša podjetja z manjšimi sredstvi za promocijo lahko predstavitev na sejmu izkoristijo kot enega glavnih orodij marketinškega spleta vstopa na trg.

Sveže podjetnike podpiramo tudi v podjetju DATA. Na naši VEM točki lahko hitro in brezplačno ustanovite podjetje ob podpori izkušenih svetovalcev. Vabljeni na naša brezplačna izobraževanja, kjer na enem mestu dobite vse informacije, ki jih potrebujete ob zagonu podjetja.

Ste ravnokar registrirali svoje podjetje in tako postali podjetnik? Kaj pa zdaj?

Ob strani vam stojijo tudi izkušeni računovodje ter pravni in davčni svetovalci. Na naši spletni strani pa so na voljo številni kalkulatorji, ki olajšajo začetno poslovanje, na primer izračun plače.

MOS je največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki že več kot pol stoletja omogoča številne uspešne podjetniške zgodbe. Z njegovo pomočjo so številni podjetniki navezali prve stike in začeli uspešno poslovno pot doma in tudi na tujih trgih. Med prejetimi prijavami bodo izbrali 10 najboljših podjetnih idej in podjetjem omogočili predstavitev na skupnem razstavnem prostoru MOSovi podjetni talenti. Trije najbolje ocenjeni MOSovi podjetni talenti pa bodo prejeli še posebno priznanje in nagrade partnerjev sejma. Vse izbrane mlade podjetnike in inovacije bodo posebej predstavili v sejemskem katalogu, biltenu, na uradni spletni strani sejma in njegovih partnerjev. Tako jim bodo ponudili priložnost, da se predstavijo v družbi skoraj 1.500 neposredno prisotnih razstavljavcev iz 33 držav.

Več informacij na spletni strani.

Svežim podjetnikom priporočamo, da se naročijo na naše e-novice, kjer dnevno objavljamo koristne in informativne vsebine.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja