Go to Top

FURS pripravlja dan odprtih vrat

S sloganom “Pridite, vprašajte in nas spoznajte.” Finančna uprava RS (Furs) vabi na dan odprtih vrat. V petek, 13. aprila 2018, bodo med 10. in 12. uro vsi finančni uradi po Sloveniji odprli svoja vrata za obiskovalce.

>>> Vas zanima, kako bi lahko dodatno zaslužili? Obiščite naše brezplačno izobraževanje Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo. Kako poteka registracija s. p., pa razlagamo na Skupinskem svetovanju pred registracijo podjetja.

Zasluži s svojim hobijem ali idejo

>>> Inšpektorati so pred kratkim objavili strateške usmeritve za leto 2018. Finančna inšpekcija bo letos med drugim poostreno nadzorovala zaposlovanje tujcev, spletno prodajo blaga in delovanje društev. Koga še?

Zakaj dan odprtih vrat?

Kot so sporočili s Fursa, se s tem želijo približati zavezancem in okrepiti informiranje na področjih, ki so trenutno aktualna za najširši krog javnosti. Obiskovalcem bodo na voljo uslužbenci z informacijami s področja davkov in s carinskega področja. Predstavili bodo tudi delo Fursovih mobilnih oddelkov.

dan odprtih vratNa nekaterih finančnih uradih bodo uslužbenci pripravili tudi predavanja. V Ljubljani in Kranju tako denimo pripravljajo seminar na temo davčnega opismenjevanja mladih, na veliki večini lokacij pa bodo med drugim natančneje predstavljali delovanje eDavkov. Zanimiva bo zagotovo tudi predstavitev tveganj pri spletnem nakupovanju in ponarejenega blaga.

Sodelovali bodo tudi športniki

Fursov dan odprtih vrat pa bodo popestrili tudi vrhunski športniki, ki so zaposleni na finančni upravi. Dobitnik bronaste medalje na nedavnih olimpijskih igrah v Pjongčangu deskar Žan Košir bo obiskovalce nagovoril v Kranju. Alpskega smučarja Klemena Kosija lahko srečate na finančnem uradu v Mariboru, smučarko Ano Drev pa v Celju.

Če imate kakršnokoli vprašanje z davčnega področja, v petek, 13. aprila, izkoristite priložnost in obiščite vaš najbližji finančni urad. Kakšen program pripravljajo na katerem izmed uradov, preverite na Fursovi spletni strani. Na vaša vprašanja sicer z veseljem odgovarjamo tudi v podjetju DATA. Nudimo vam namreč kakovostno davčno svetovanje!

>>> Dohodnina 2017: Vas čaka doplačilo ali vračilo? Preverite z našim kalkulatorejm!

Informativni izračun dohodnine za leto 2017

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja