Go to Top

Najbolj brani članki v letu 2017

Poleg regresa, letnega dopusta in dohodnine, vas je v iztekajočem se letu zanimalo tudi, kako dolgo morate hraniti račune in kakšne davčne novosti vas čakajo v novem letu. Kateri so torej najbolj brani članki v letu 2017?

>>> Novo leto je čas za nove izzive. Že poznate 5 razlogov za odprtje podjetja v novem letu? Registracija s.p. ali d.o.o. je na VEM točki Data enostavna. Preden si rezervirate termin zanjo, pa vam priporočamo obisk brezplačnega izobraževanja Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo.

Zasluži s svojim hobijem ali idejo

Najbolj brani članki v 2017

1. Regres in upokojitev

Med najbolj brane vsebine na naši spletni strani sta se uvrstila članka o regresu in upokojitvi.

2. Dopust in njegovo koriščenje

Pričakovano sta vašo pozornost pritegnila tudi članka o letnem dopustu. Prvi razlaga, koliko ga delavcu sploh pripada. Drugi pa pojasnjuje, kako je z njegovim koriščenjem in koliko se ga lahko prenese v naslednje leto.

3. Hramba računov

Najbolj brani članki iztekajočega se leta vsebujejo tudi tistega o hrambi računov. Zanimanje za to, koliko časa je smiselno, da gospodinjstva in podjetniki hranijo dokazila o plačanih računih, je bilo zelo veliko.

4. Jubilejna nagrada in nadurno delo

najbolj brani članki

Zanimalo vas je tudi, če vam pripada jubilejna nagrada in če je opravljanje nadurnega dela dovoljeno.

5. Davčne spremembe in kriptovalute

V zadnjih mesecih leta pa vas je najbolj pritegnila nova davčna zakonodaja, ki bo začela veljati 1. januarja 2018. Prebirali ste tudi o ugodnejši obdavčitvi božičnic oziroma trinajstih plač, zanimale pa so vas tudi kriptovalute. Mnogi morda razmišljate, da bi se z virtualnimi valutami ukvarjali v okviru lastnega podjetja. Katero dejavnost morate v postopku za ustanovitev podjetja registrirati in kako boste obdavčeni, (ponovno) preberite v spodnjih prispevkih.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja