Go to Top

Z PHARM, Mira Plečnik s. p. – specializirana spletna trgovina s prehrano in pripomočki za dojenčke ter oskrbo ran

Kot so odraščanje, vzgoja in hranjenje otrok umetnost, je oskrba ran znanost!

boomZ PHARM, Mira Plečnik s. p. je prva specializirana spletna trgovina s prehrano in pripomočki za dojenčke ter oskrbo ran v Sloveniji. Trgovina obratuje že več kot 4 leta in imamo vedno več zadovoljnih potrošnikov, ki imajo na voljo tudi vedno večjo izbiro proizvodov.

Materino mleko je za dojenčka, kravje pa za telička, pravijo.
Otrok za svoj razvoj – sploh v prvem letu njegovega življenja – potrebuje zdravo in uravnoteženo prehrano. V prvih mesecih življenja je za zdrave otroke najbolj primerna hrana materino mleko. Kadar pa dojenje ni možno ali ima mati premalo mleka, se priporoča hranjenje s formulami za dojenčke. Prehrana dojenčkov je še posebej specifična, zato staršem velikokrat povzroča preglavice.

 

V tem obdobju ima približno polovica dojenčkov težave. Najpogostejši problemi so npr. pogost jok, trebušni krči, napenjanje, kolike, zaprtje, slabo napredovanje, itd. Bolezenske podlage za te težave največkrat ni. Gre za intenzivno obdobje rasti in razvoja in v zvezi s tem razvoja prebavnega sistema. Spoznanja o sestavi materinega mleka so pripomogla k novostim v sestavi mlečnih formul za tiste otroke, ki imajo katero od naštetih težav.

Lahko nam popolnoma zaupate

Ker imamo na področju prehrane za dojenčke večletne izkušnje, smo se odločili, da vam ponudimo možnost enostavnega, hitrega in udobnega nakupa preko spletne trgovine.

Sodelujemo z vodilnimi strokovnjaki za prehrano dojenčkov, zato nam lahko  pri prehranskih nasvetih popolnoma zaupate, vi pa se lahko v tem času popolnoma posvetite vzgoji vaših malčkov. Prihranili boste tako na času kot tudi denarju, saj so cene milupa izdelkov najnižje v Sloveniji.

baby

 

Kontakt:

Z PHARM, Mira Plečnik s. p.

info@z-pharm.si

Tel: 040 457 767

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja