Go to Top

Partner Data se predstavi: Biyovis d.o.o. – Rešitev za zdravje 21. stoletja

Ob spremembah, ki jih doživljamo zaradi prehitrega in stresnega načina življenja, so Biovis prehranska dopolnila edina prava pot do zdravja. S pridružitvijo Biyovisu Holdingu se ne boste pridružili mednarodnemu podjetju z dolgoletno tradicijo v 12 evropskih državah, ampak tudi filozofiji, ki vam bo spremenila življenje. Biyovis d.o.o. deluje v Sloveniji dve leti in v sodelovanju s dr. prim. Tomislavom Majićem so razvili prehranska dopolnila Biostile, ki pomagajo pri vzdrževanju in ohranitvi vašega zdravja.

BREZPLAČNI vitaminsko mineralni test – preizkusite, kako zdravi ste

V Biyovis podjetju se zavedajo, da le zdravje pripomore k kvalitetnejšemu življenju, poleg tega pa želijo svojim strankam ponuditi več kot pričakujejo, zato vam ponujajo BREZPLAČNI vitaminsko mineralni test.

V trgovinah, ki sodelujejo s podjetjem, dvakrat do trikrat mesečno opravljajo brezplačni vitaminsko mineralni test in analizo telesa na podlagi bioresonančnih impulzov. Na podlagi izvida boste dobili tri mesečni program ter strokovne  nasvete glede prehrane, gibanja, vnosa tekočine in jemanja prehranskih dopolnil, glede na njihove težave. Vsak mesec bodo skrbno spremljali vaš napredek ter nato ponovno opravili BREZPLAČNO kontrolo, da vam dokažejo neverjetne rezultate njihovih proizvodov. Zagotavljajo vam, da boste postali redne stranke Biostile proizvodov.

V novem letu vsakomur zaželimo veliko zdravja, vitaminsko mineralni test in analiza telesa je zato odlično darilo,  s katerim boste lahko vašim bližnjim pokazali, koliko vam pomeni njihovo zdravje in kvalitetno življenje.

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate široko ponudbo prehranskih dopolnil: www.biostile.org.

 

Kontakt

Biovis d.o.o.
Dolinska 1A
6000 Koper
T: 05 90 13 739
E: info@biostile.org
trgovina@biyovis.si 

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja