Go to Top

Partner DATA se predstavi: ZDRAVI ODNOSI, delavnice in svetovanje

Ali bomo v poslu, ki ga opravljamo, uspešni, določa več dejavnikov. Kot za vsako drugo stvar v življenju, tudi pri poslu velja, da so pomembni temelji – kako bomo speljali nek posel, je v večini odvisno od tega, kako smo začeli. Pravijo, da nikoli ne dobiš druge priložnosti, da popraviš slab prvi vtis.

Posameznik, ki je suveren, trden, samozavesten, se zaveda lastne vrednosti in ima razvito samospoštovanje, je zagotovo uspešen in to ne le v poslu, temveč tudi na ostalih področjih življenja. Tak odnos, kot ga imamo do sebe, tak odnos imamo do drugih, do vsega v svojem življenju – do prijateljev, sodelavcev, šefa, partnerja…
ZDRAVI ODNOSI, delavnice in svetovanjeČe želimo biti srečni, uspešni in zadovoljni, je čas, da prevzamemo odgovornost za svoje življenje v svoje roke in naredimo prvi korak v tej smeri. To je, da se zazremo vase in se vprašamo, kdo smo pravzaprav – je delo v finančnem sektorju res tisto, kar sem od vedno sanjal ali me srce vleče v neko drugo dejavnost, ki jo rad opravljam čez vikende, ko sem prost? Me delo vodje prodajnega tima v uspešni korporaciji resnično izpopolnjuje, ali bi se raje ukvarjala z oblikovanjem nakita, kar sicer počnem le ob prostem času in čez vikend?
Kaj je tisto, kar tiho in potrpežljivo čaka v nas, da bomo spregledali, zbrali pogum in naredili korak? In kako priti do te srčike? V nas so talenti, ki čakajo, da jih odkrijemo in zaživimo.

Pri tem vam lahko pomagamo – pišite na tinkara@zdraviodnosi.si ali pokličite 041 988 646. V mesecu septembru velja poseben paket individualnega svetovanja, ki vključuje 12 srečanj po eno uro in pol, prva 3 srečanja so brezplačna.

Tinkara Filač, svetovalka za zdrave odnose
http://zdraviodnosi.blogspot.si/

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja