Go to Top

Izkoristite enkratno priložnost brezplačnega svetovanja in strokovne podpore!

Vstopite v podjetništvo s prednostjo pred konkurenco!

Edinstvena priložnost za vse, ki bi želeli brezplačno izkoristiti možnost svetovanja in strokovne podpore za lažji vstop na trg.

Izkoristite enkratno priložnost brezplačnega svetovanja in strokovne podpore!

Ste naklonjeni vstopu v podjetništvo?
Ponujate kaj svežega, inovativnega?
Si želite novih izzivov na Vaši karierni poti?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno in ste ali boste v letu 2013 odprli svoje podjetje, vas vabimo, da izkoristite enkratno priložnost.

Kako pa veste, da ste inovativni? V svoje poslovanje lahko vnesete le kanček domišljije. Kaj če bi odprli frizerski salon, kjer bi od urejanju pričeske ljudje poslušali meditativno glasbo? Ali pa bi ob vsaki prevajalski storitvi delili znanje iz kulinarike jezikovnega področja, katerega prevajate?

Z namenom podpore tistim, ki se spogledujete z idejo o podjetništvu in se pri tem vsaj malo razlikujete od množice, smo na podjetju Data d.o.o. pripravili posebne ugodnosti.

V okviru projekta Podpora inovacijam v podjetjih vam ponujamo naslednje storitve:

  • svetovanje in strokovna pomoč pri ustanovitvi start-up podjetja
  • svetovanje in strokovna pomoč pri razvoju novih izdelkov, storitev ali postopkov
  • svetovanje in strokovna pomoč pri uvedbi inovacij na področju oblikovanja, trženja, marketinga, prodaje, organizacije in vodenja procesov
  • svetovanje in strokovna pomoč pri pridobivanju finančnih sredstev in finančnem poslovanju
  • do 15 svetovalnih ur za posamezno podjetje

Za več informacij glede izvedbe projekta in o sodelovanju z nami je kontaktna oseba Bogdana Rejc, bogdana.rejc@data.si, 01/6001-549.

Projekt je sofinanciran s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in ga izvaja konzorcij organizacij podpornega okolja v sestavi: DATA, poslovne storitve, d.o.o.; Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o. in PLAN e, koordiniranje in izvedba projektov, d.o.o.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja