Go to Top

Partner Data se predstavi: Ruski svet d.o.o.

Danes se izkazuje vedno večja pomembnost ruskega jezika. Bodisi zaradi vzbujenega slovanskega občutka, ljubezni do jezika ali poslovnih razlogov za sodelovanje z Rusi.

V ta namen je Ruski svet  za vse, ki jih zanima ruščina in bi se radi vpisali na tečaj, pripravil nekaj podrobnosti o tečajih v njihovem podjetju.

Jezikovne tečaje ruščine v podjetju Ruski Svet, d.o.o. vodijo naravni govorci ruskega jezika. Na njihovih tečajih imate tako priložnost slišati, kako ruski jezik zveni, in se tega tudi sami naučiti.

Skupinski tečaji ruščine so prilagojeni pokrivanju čim širših tematskih sklopov, tako da v kar najkrajšem času lahko usvojite obsežno besedišče. Naučili se boste osnov slovnice, rusko abecedo in cirilico, že po zaključeni prvi stopnji boste lahko razumeli preprostejša besedila in dobršen del ruske vsakodnevne konverzacije.

Tečaji za posameznike ter tečaja »dvojček« in »trojček« so bolj individualizirani – sami ali s prijateljem se lahko odločite, katere teme vas zanimajo in kako natančno jih želite predelati. Urnik in program sta popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam.

Vsi tečaji se izvajajo kot tečaji splošne pogovorne ali pa poslovne ruščine, s katero si odprete pot na širok in razgiban ruski trg.

Ni pomembno, kakšno je vaše predznanje – ali ste popoln začetnik ali pa ruščino že dlje časa uporabljate in želite znanje samo nadgraditi ali utrditi – na naših tečajih se zagotovo najde mesto za vas, primeren termin in ugodna cena.

Po zaključku tečajev pa boste pri nas lahko opravili tudi mednarodni izpit iz ruskega jezika – TORFL.

Razpise tečajev si lahko ogledate na tej povezavi: http://ruskisvet.si/razpisi-tecajev/,

Cenike tečajev boste našli tu: http://ruskisvet.si/cenik/,

»Najti skupen jezik – preprosto!«

Vir: Ruski svet

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja