Go to Top

Poslovni načrt

Zakaj poslovni načrt?

Morate ga imeti:

  • ko potrebujete posojilo,
  • ko odpirate novo podjetje,
  • ko širite svoj posel ali pa se lotevate novega posla,
  • ko se prijavljate na razpise za nepovratna sredstva,
  • ko iščete investitorja ali kak drug vir kapitala,
  • če želite bolje voditi podjetje.

S poslovnim načrtom se podjetje predstavlja navzven. Kvaliteten poslovni načrt odpira vrata, tako pri posojilodajalcih, pri investitorjih, kot tudi pri pridobivanju evropskih sredstev. Po drugi strani pa vam poslovni načrt pomaga pravilno zgrabiti poslovno priložnost in zmanjšati poslovna tveganja.

Pri pripravi poslovnih načrtov se opiramo na 25-letne izkušnje sodelovanja z malimi podjetji in bodočimi podjetniki, ki zagotavljajo odličnost naših poslovnih načrtov ob hkratni ugodni ceni in hitrosti izdelave.

Poslovne načrte v podjetju Data pripravljajo izkušeni in strokovno podkovani svetovalci, ki združujejo znanja s področja financ, trženja, kadrov, prava in managementa, poslovni načrt pa slogovno in slovnično izpilijo izkušeni pisci. S poslovnim načrtom, pripravljenim pri nas, se bo vaše podjetje predstavilo v kar najboljši luči, obenem pa bo poslovni načrt tudi dragocena opora pri sprejemanju odločitev in vodenju vašega podjetja.

Priprava poslovnega načrta

V podjetju DATA vam hitro in kvalitetno izdelamo poslovni načrt, prilagojen vašim potrebam.

Za več informacij ali za brezplačno uvodno svetovanje, ki je brez nadaljnjih obvez za vas, pišite na elektronski naslov data@data.si ali pa pokličite na telefonsko številko 01 6001 530.

Preberite članke na temo poslovni načrt: